Luisteraar laat zich live op Radio Veronica geblinddoekt tatoeëren

Sommigie luisteraars van Radio Veronica hebben alles over voor een gratis tatoeage. Een luisteraar van de rockzender gaat sinds vrijdag door het leven met een getatoeëerde Veronica ‘V’ en basgitaar op zijn arm. De Fries liet live in de uitzending van een Veronica deejay een tatoeage zetten, die hij pas achteraf te zien

Radio Veronica deejay Marc Berg daagde zijn luisteraars afgelopen week uit om geblinddoekt een tatoeage te laten zetten die werd ontworpen door de deejay zelf. Remco durfde het aan en vereeuwigde zijn arm met de tatoeage.

Remco Wynia: ‘‘Ik wist van te voren niet goed wat ik kon verwachten, maar deze tatoeage is echt geweldig. Het was een hele bijzondere ervaring.”

Ook Goeiemorgen
Van 19 t/m 30 september presenteert Marc Berg van 05.00 uur tot 07.00 uur de vroege ochtendshow ‘Ook Goeiemorgen’. Gert-Jan van Ackooij, die normaal gesproken de vroege ochtendshow presenteert, vervangt in deze periode Michael Blijleven van 20.00 uur tot 00.00 uur in verband met zijn vakantie. [Radiowereld.NL]