Radio Veronica en de Landmacht in actie met Operatie200

Radio Veronica en de Landmacht starten met Operatie200. De Landmacht bestaat 200 jaar en gaat samen met Radio Veronica aan de slag om Nederland een beetje beter te maken. Nederlanders kunnen hiervoor hun eigen project aanmelden.

De deejays van Radio Veronica en de mannen en vrouwen van de Landmacht steken in de week voor Koningsdag de handen uit de mouwen om zoveel mogelijk activiteiten uit te voeren.

Niels Hoogland, Station Director Radio Veronica: “Kan de speeltuin om de hoek een opknapbeurt gebruiken, zijn er begeleiders nodig voor een schoolkamp of een DJ voor een straatfeest? De hulptroepen van Radio Veronica en de Landmacht komen helpen.”

Nederlanders kunnen tot en met 16 februari hun project via de website van Radio Veronica aanmelden. Uit alle inzendingen worden de beste projecten geselecteerd. De Landmacht en Radio Veronica gaan op zoek naar materiaal en regelen mankracht om het project te volbrengen. [Radiowereld.NL]

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email