Vereniging Veronica stelt besluit KINK FM uit tot september

De Vereniging Veronica heeft nog niet besloten of het doorgaat met KINK FM. Afgelopen dinsdagavond heeft de Vereniging vergaderd. Het besluit over KINK FM werd uitgesteld tot eind september.

Jan Hoogesteijn, directeur KINK FM: “In feite is er nog geen besluit genomen. De Vereniging is op dit moment bezig met het formuleren van haar eigen toekomstplannen. Eind september wordt er opnieuw vergaderd”.

Hoogesteijn vertrouwt er op dat de Vereniging Veronica verder wil met KINK FM. “Ze zijn al negen jaar positief over wat wij doen. Eerlijk gezegd had ik ook niet verwacht dat er gisteren al een besluit zou vallen. Het werd eigenlijk meteen duidelijk dat eerst het einddoel van de Vereniging Veronica bepaald moet worden. Daarna kan pas worden gekeken of KINK FM daar in past. Dit is de juiste volgorde.”
 
Het uitstel heeft geen gevolgen voor KINK FM. “We gaan gewoon door zoals we nu bezig zijn met KINK FM en het nieuwe webradiostation KINK-ClassX”, aldus Jan Hoogesteijn.

KINK-ClassX
Afgelopen maandag kreeg Kink eindelijk een zusje met de naam KINK-ClassX. Het nieuwe internetstation kreeg meteen een eigen website en is alleen via het internet te beluisteren. KINK-ClassX richt zich op mensen van 30 jaar en ouder, die zijn opgegroeid vanaf de jaren 60, 70 en 80, en nu nog steeds actief met muziek bezig zijn. De zender zal te beluisteren zijn in Windows Media Stream. De streaming wordt, net als bij KINK FM, verzorgd door Garnier Projects. Als ‘stem’ is Radio Veronica-dj Rob van Someren aangetrokken. [Radiowereld.NL]