Rick in de Morgen steunt Alpe d’HuZes op Radio Veronica

Radio Veronica’s ochtendshow ‘Rick in de Morgen’ zet zich dit jaar ook in voor de strijd tegen kanker, tijdens Alpe d’HuZes. Rick van Velthuysen en zijn team van de ochtendshow proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek en fietsen zelf ook mee tijdens de bekende tocht.

Rick van Velthuysen, Alex Oosterveen, Suzanne Lesquillier en Arjen de Krantenman proberen de komende weken op alle mogelijke manieren geld in te zamelen voor Alpe d’HuZes.

Vrijdagmorgen werd bijvoorbeeld tijdens de ochtendshow het BBQ seizoen officieel geopend. Arjan de Krantenman stond vanaf 06.00 uur langs de A28 om zoveel mogelijk hamburgers te verkopen voor het goede doel. De snelweg-BBQ bracht ruim € 450,- euro op.

Tot en met juni doet Radio Veronica er alles aan om een zo hoog mogelijk eindbedrag bij elkaar te sparen. Luisteraars kunnen via de website de radiomakers steunen en geld doneren voor de strijd tegen kanker. [Radiowereld.NL]