Marisa Heutink nieuwe vrouwelijke stationvoice Radio Veronica

Marisa Heutink wordt de nieuwe vrouwelijke stationvoice van Radio Veronica. Dit heeft een woordvoerster van Talpa bevestigd aan Radio.NL. Samen met Tim Klijn is Heutink vanaf maandag (28 juni in jingles en promo’s van de zender te horen.

Marisa Heutink nieuwe vrouwelijke stationvoice Radio Veronica Heutink neemt het stokje over van Sandra Dorland, die deze rol sinds 2016 vervulde.

De keuze voor een nieuwe vrouwelijke stationvoice is onderdeel van de vernieuwingen die radio Veronica doorvoert onder leiding van nieuwe zenderbaas Rob Stenders.

Heutink is sinds de zomer van 2019 te horen als deejay op Radio Veronica. Eerst als invaller, maar sinds oktober vorig jaar heeft ze een vast weekendprogramma. Vanaf maandag is Heutink elke werkdag in de avond te horen met ‘Studio Marisa’. Van maandag tot en met donderdag is dit nieuwe programma tussen 19 en 22 uur te horen en op vrijdag van 22 uur tot middernacht. [Radiowereld.NL]
Foto: video still stream Veronica