Lokale omroep FunX ook op zomerfestivals

De lokale omroep FunX van de NPO trekt deze zomer het land in en doet live verslag van de diXte hiphop, dance en latin festivals van Nederland. Festival Pal Mundo op 28 en 29 maart in Zoetermeer is de officiële start van de festivalzomer van FunX.

Vrijdagavond trapt FunX dus al af met het beste van Reggaeton, Bachata, Merengue en andersoortig heupschuddend lekkers. Ook Rotterdam Unlimited, Appelsap en Latin Village staan deze zomer op het programma. Luisteraars van FunX horen onder andere verslagen en interviews met artiesten op de festivals.

De publieke jongerenzender FunX, alleen voor jongeren in de grote steden, zendt vrijdag- en zaterdagavond 28 en 29 maart vanaf 19.00 uur live uit vanaf het latin event Festival Pal Mundo. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten