Beyoncé houdt het niet droog bij einde tournee

Beyoncé is in tranen uitgebarsten bij het einde van haar Mrs. Carter Show World Tour. Ik wil jullie laten weten dat ik zo gelukkig ben”, zei de zangeres.

Beyoncé is in tranen uitgebarsten bij het einde van haar Mrs. Carter Show World Tour. De 32-jarige zangeres sloot haar toer donderdagavond na bijna een jaar af in Lissabon. “Ik wil jullie laten weten dat ik zo gelukkig ben”, sprak Beyoncé het publiek toe voordat de waterlanders kwamen.

“Dit is een geweldige tournee geweest. We zijn een jaar geleden begonnen en het was een ongelooflijke reis”, zei Beyoncé over haar tournee. Met de show deed de Amerikaanse zangeres Nederland twee keer aan. Amsterdam was in april 2013 een van de eerste steden waar Beyoncé neerstreek met haar Mrs. Carter Show World Tour. Vorige week verzorgde de zangeres nogmaals twee concerten in Amsterdam.

“We hebben heel veel meegemaakt. De Super Bowl, alle video-opnames, al deze concerten”, somde Beyoncé op. De zangeres verzorgde vorig jaar februari de pauzeshow van de Super Bowl, een van de best bekeken tv-programma’s in de Verenigde Staten. In december verraste Beyconé vriend en vijand met haar visual album, dat vanuit het niets verscheen. Tegelijkertijd met de plaat verschenen zeventien muziekvideo’s.

“Toen ik deze tournee aftrapte, liep mijn kindje nog niet eens”, zei Beyoncé over haar dochter Blue Ivy, die in januari 2012 ter wereld kwam en haar moeder veelvuldig vergezelde.

Beyoncé bedankte al huilend al haar fans. “Bedankt dat ik deze carrière mag hebben. Als ik val, helpen jullie me overeind. Als ik honger heb, voeden jullie me”, zei de zangeres, die vervolgens het nummer XO aan haar fans opdroeg. “Ik wil jullie mijn licht geven.”

[NOVUM]