NDC tekent ook voor vier jaar ANP

Ook NDC mediagroep, uitgever van de drie dagbladtitels in het noorden, heeft een vierjarig contract met het ANP gesloten. De lopende overeenkomst wordt, evenals die met De Persgroep, vanaf 1 januari 2017 tot 1 januari 2021 verlengd. Volgens Guido van Nispen was samenwerken de beste optie voor het ANP.

Het ANP heeft alles op alles gezet op het sluiten van meerjarige contracten met diverse mediapartijen, zoals nu ook de uitgever van de Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden en het Friesch Dagblad.

Samenwerken
Guido van Nispen, CEO van het ANP: ,,Via deze langjarige verbintenissen helpen we elkaar. De mediapartner blijft zeker van het basisnieuws, Het ANP kan meer betekenen voor bedrijven en organisaties.”

Volgens Marcel van Lingen, hoofdredacteur/mediadirecteur van het ANP zijn ook contracten, zoals met NDC, van groot belang. ,,Sterke merken in verschillende marktsegmenten dwingen de ANP-redactie continu te excelleren op alle fronten.”

Directeur/hoofdredacteur Evert van Dijk van NDC mediagroep: ,,Het ANP is de noodzakelijke basisvoorziening op het gebied van nieuws en beeld,” zo zegt hij. ,,Het stelt de redacteuren van de NDC-titels in staat zich te richten op eigen, onderscheidend nieuws voor de ruim 1,7 miljoen inwoners van de drie Noordelijke provincies.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten