Claptone elke zaterdagnacht op Slam

‘Clapcast’, de radioshow van Claptone is vanaf zaterdag elke week te horen op het landelijke radiostation Slam. Iedere zaterdagnacht draait Slam de beste techno, techhouse en deephouse. De zaterdagnacht begint met ‘The Boom Room’; vijf uur lang nieuwe releases.

Claptone elke zaterdagnacht op Slam Daarna volgen zaterdagnacht shows van dj’s Eelke Kleijn & Olivier Weiter, Jochem Hamerling, Nicole Moudaber en Defected in the House en vanaf morgen ook Claptone. De ‘Clapcast’ wordt op zaterdagnacht tussen 04:00 en 05:00 uur uitgezonden op Slam.

Claptone: “Ik ben meer dan verheugd om te kunnen aankondigen dat mijn ‘Clapcast’ vanaf zaterdag elke week te horen is op Slam Wat mij betreft moet dat vertrouwen geven om niet alleen je dagelijkse problemen onder ogen te zien maar om de wereld langzaamaan een betere plek te maken, ‘Clapcast’ voor ‘Clapcast’.“

Jonathan Kenemans, programma manager Slam: “Claptone is een rare vogel en een baas, de identiteit van de deephouse dj en house maestro van het Exploited Label blijft een raadsel. We zijn er ontzettend trots op dat hij vanaf dit weekend zijn eigen programma op Slam heeft.” [Radiowereld.NL]

Nieuwe programmering op zaterdagavond
20:00-01:00 uur The Boom Room
01:00-02:00 uur Eelke Kleijn & Olivier Weiter
02:00-03:00 uur Jochem Hamerling
03:00-04:00 uur Nicole Moudaber
04:00-05:00 uur Claptone
05:00-06:00 uur Defected in the House