Stemmen op Hart & Ziel Lijst van Radio 4 gestart

NPO bestuurslid Shula Rijxman heeft vrijdag de stemperiode van de ‘Hart & Ziel Lijst’ geopend. Tijdens een speciale live uitzending in Zwolle bracht de voorzitter van de NPO als eerste haar stem uit met klanken van Beethovens Symfonie nr. 7. Stemmen kan tot 30 september. En dat gaat Lange Frans ook doen 😉

Radio 4 Hart & Ziel Lijst
Radio 4 gaat vanaf vrijdag op zoek naar de 300 klassieke muziekstukken die hart en ziel tegelijkertijd raken. Al deze stukken vormen gebundeld de Radio 4 Hart & Ziel Lijst.

De lijst wordt uitgezonden van 10 tot en met 14 oktober tussen 07.00 uur en 19.00 uur. Radio 4 sluit de uitzendweek feestelijk af met het ‘Hart & Ziel Festival‘ in TivoliVredenburg.

Wat muziek wel / niet met je kan doen
Tot voor kort was rapper Lange Frans een echte hardrijder die veel bekeuringen kreeg tot hij erachter kwam wat dit elk jaar kost. De rapper koos voor klassieke muziek in de auto en dat hielp volgens Radio 4.

Naar eigen zeggen houdt Frans – nu hij naar Radio 4 luistert – per jaar het budget voor een complete skivakantie over. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten