Lars Boele presenteert nieuwe ochtendshow op 100% NL

Lars Boele gaat de nieuwe ochtendshow presenteren op de commerciële radiozender 100% NL. Hij zal op 9 januari 2017 zijn eerste ochtendshow presenteren van 06.00 tot 10.00 uur. Tot die tijd blijft hij nog te horen op Qmusic. Boele vervangt Lex Gaarthuis, die naar Radio 10 vertrekt.

Lars Boele is al sinds 2014 op Qmusic te horen. Boele had sinds de zomer een eigen radioprogramma bij Qmusic op zaterdag en zondag  tussen 16.00 en 19.00 uur. Daarvoor was hij vijf nachten per week tussen 00.00 en 03.00 uur te horen op Q. Eerder dit jaar verving hij ook Niek van der Bruggen tijdens de avondspits bij Qmusic.

Lindo Duvall zal samen met Thomas van Empelen de ochtendshow tot 6 januari 2017 tijdelijk overnemen na het vertrek van Lex Gaarthuis. Op 4 november maken Lex & Lex hun laatste ochtendshow.

Lars Boele : “Te gek! Een ochtendshow maken op 100% NL. Ik zal met mijn vriendin nog wel even ruzie moeten maken over hoe laat de wekker gaat, maar dat komt goed.  Toen ik werd gevraagd om de ochtendshow te presenteren, hoefde ik niet lang na te denken.”

Ronald Sebök, station director 100% NL: “Lars is één van de grootste talenten van de Nederlandse radio. Hij heeft humor en een frisse manier van radio maken en dat past perfect bij 100% NL. Ik weet zeker dat de luisteraars hem heel snel in de armen sluiten.” [Radiowereld.NL]