Zoek
Sluit dit zoekvak.

Paul Liempt vanaf dinsdag terug op BNR Nieuwsradio

Paul van Liempt is vanaf dinsdag terug bij BNR Nieuwsradio. Hij zal iedere dinsdagavond van 19.00 tot 19.30 uur het nieuwe programma ‘BNR De Overname’ presenteren. Het programma gaat over de keuzes, emoties en successen bij het (ver)kopen van een bedrijf.

In ‘BNR De Overname’ belicht Van Liempt de stappen binnen het proces van een overname op een persoonlijke manier. Hoe pak je het goed aan wanneer je je bedrijf wil verkopen of uitbreiden? Van Liempt gaat op zoek naar de emoties achter de bedrijfsverkopen.

Sjors Fröhlich: “Ik ben blij dat Paul van Liempt weer op BNR Nieuwsradio te horen is. Hij is echt onderdeel van ons station. Het idee achter BNR De Overname spreekt me erg aan. Wat gebeurt er persoonlijk met een ondernemer als hij zijn bedrijf verkoopt? En wie kan die verhalen beter naar boven halen dan Paul van Liempt?”

Paul van Liempt: “Avontuurlijke  ondernemers interviewen voor het beste radiostation van Nederland. Heel leuk om deze serie voor BNR Nieuwsradio te mogen maken.” [Radiowereld.NL]