Search
Close this search box.

Antoinette Hertsenberg onderzoekt beroepsponderwijs in Radar

Antoinette Hertsenberg neemt het beroepsponderwijs onder de loep in ‘Radar Extra’. Antoinette Hertsenberg bezoekt voor ‘Radar Extra’ het Nuborgh College Oostenlicht in Elburg, de Open Schoolgemeenschap Bijlmer en het Iedersland College in Amsterdam.

Presentator Antoinette Hertsenberg neemt vanaf 19 december in Radar Extra nu het beroepsonderwijs onder de loep. Maar in veel gevallen wordt er afkeurend gekeken naar dit opleidingsniveau.

Hertsenberg spreekt met bestuurders, docenten en leerlingen: hoe kijken zij aan tegen het slechte imago van het VMBO? Wat gaan de veranderingen in het onderwijssysteem voor hen betekenen? En kun je als leerling wel doorgroeien in het beroepsonderwijs?

Ze spreekt met leerlingen en docenten, waaronder columnist Meester Bart. Daarnaast gaat ze in gesprek met onder anderen Ankie Verlaan (voormalig topambtenaar ministerie OCW en voormalig ROC-bestuurder), Jan van Nierop (platform VMBO), Rick de Wijk (JOB) en Ton Heerts (MBO Raad).

‘Radar Extra’ is te zien op maandag 19 december, deel twee volgt op maandag 2 januari, ook om 20.30 uur op NPO 1. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten