Search
Close this search box.

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld vanaf 4 januari op NPO 3

BNN gaat opnieuw negen BN’er koppels testen op rijvaardigheid, moed, geduld en concentratievermogen op de gevaarlijkste wegen die deze wereld kent. Diepe ravijnen, onverharde en modderige gronden en ondoordringbare junglepaden; het zijn een paar voorbeelden van benarde ritten die de BN’ ers in een nieuw seizoen gaan berijden.

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld vanaf 4 januari op NPO 3 Glenn Helder en Rick Brandsteder, Ferry Doedens en Ronald Giphart, Robert Kranenborg en Olcay Gulsen, Eva van de Wijdeven en Eddy Zoey, Tatum Dagelet en Victor Reinier, Lange Frans en Sigrid ten Napel, Patty Brard en Richard Groenendijk, Judith Osborn en Ruud Feltkamp, Géza Weisz en Leo Alkemade.

Met een four-wheel drive rijden Glenn en Rick door Suriname, Ferry en Ronald van Albanië naar Kosovo, Robert en Olcay door Namibië, Eva en Eddy door Kazachstan, Tatum en Victor door Kenia, Lange Frans en Sigrid door Marokko, Patty en Richard door Sri Lanka, Judith en Ruud door Argentinië en Géza en Leo door Chili.

In de eerste aflevering rijden oud profvoetballer Glenn Helder en presentator Rick Brandsteder van Paramaribo via een jungleroute naar Apoera. Onderweg maken ze kennis met dit mooie, maar onherbergzame land door onder andere een goudmijn te bezoeken. De gevaarlijkste wegen van de wereld is vanaf 4 januari iedere woensdag om 20:25 uur te zien bij BNN op NPO 3. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten