Search
Close this search box.

Directeur Clement Postmus verlaat Omroep Reclame Nederland

Clement Postmus stopt na 12 jaar bij Omroep Reclame Nederland(ORN). Dit is de marketing- en verkooporganisatie van de regionale publieke radio-en tv-zenders. Postmus blijft nog drie maanden verbonden bij ORN als adviseur. Dat heeft de Raad van Commissarissen van ORN bekendgemaakt.

Clement Postmus zoekt een nieuwe uitdaging, wat hij na ORN precies gaat doen is niet bekend. Zijn functie wordt (tijdelijk) overgenomen door Marc Stubbé (50), tevens lid van de Raad van Commissarissen van ORN Holding BV.

Omroep Reclame Nederland (ORN) is sinds 1993 de landelijke verkooporganisatie van reclamezendtijd van de regionale publieke omroepen : Omrop Fryslân, RTV Noord, RTV Drenthe, RTV Oost, Omroep Gelderland, RTV Utrecht, Omroep Flevoland, RTV Noord Holland, West, RTV Rijnmond, Omroep Zeeland, Omroep Brabant en L1 Radio en Televisie. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten