Dit waren de laatste woorden van Bart van Leeuwen op Veronica

Bart van Leeuwen heeft zondagochtend zijn allerlaatste programma op Radio Veronica gepresenteerd. De deejay heeft te horen gekregen dat er geen plek meer voor hem is op het nieuwe Veronica. En omdat de feestdagen voor de deur staan heeft hij besloten nu al te stoppen.

Dit waren de laatste woorden van Bart van Leeuwen op Veronica“Come back and stay for good this time” was de tekst die Paul Young ooit zong. Het was tevens de eerste plaat die Bart van Leeuwen twee jaar geleden draaide toen hij terugkeerde bij Radio Veronica. Helaas heeft het niet zo mogen zijn. Zondag presenteerde Van Leeuwen zijn allerlaatste programma op Radio Veronica.

Radio Veronica start het nieuwe jaar met een nieuwe programmering waarbij  Niek van der Bruggen, Tim Klijn, Jeroen Nieuwenhuize en Dennis Ruyer het station komen versterken. Hierdoor is er geen plaats meer voor een aantal deejays waaronder Erik de Zwart, Kees Baars, Michael Blijleven, Rick van Velthuysen en ook Bart van Leeuwen.

“Op 1 januari begint Radio Veronica alweer aan een nieuwe fase,” vertelde Van Leeuwen aan het eind van zijn show. “Zoals je misschien weet heeft de Veronica directie met laten weten dat er voor mij geen plaats is op het verjongde Radio Veronica.”

“Ik was een heel gelukkig mens in 1972 toen ik voor het eerst bij Radio Veronica mocht presenteren. Ik deed dat onder mijn eigen naam Ton Egas. Ik mocht daar een gastdiscjockeyprogramma doen in november. Sindsdien heb ik bijna 44 jaar lang dit vak mogen uitoefenen en de meeste tijd voor Radio Veronica. In alle gedaanten die ze in de loop der tijd hebben gehad,” blikte Van Leeuwen terug.

“In ieder geval wil ik jullie allemaal bedanken voor het luisteren, in al die jaren want zonder je luisteraar ga je het niet redden. Ik wil iedereen een fijne kerst en een gelukkig 2017 toewensen. Met of zonder Radio Veronica.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten