Search
Close this search box.

Kerstverhaal komt muzikaal tot leven op de Dam

Op Eerste Kerstdag vertellen Trijntje Oosterhuis, Jim Bakkum, Shirma Rouse en Brownie Dutch in ‘Kerstfeest op de Dam’ het kerstverhaal aan de hand van klassieke en moderne kerstliederen. Daarnaast bezoeken Trijntje, Jim, Shirma en Brownie cliënten van het Leger des Heils, dus mensen uit alle lagen van de samenleving en met bijzondere verhalen over hoogte- en dieptepunten in het leven.

Kerstverhaal komt muzikaal tot leven op de Dam‘Kerstfeest op de Dam’ is te zien op zondag 25 december vanaf 20.25 uur op NPO 1. De herhaling start tweede kerstdag om 09.30 uur op NPO 1.

Kerstverhaal voor jong en oud
Trijntje Oosterhuis, Jim Bakkum, Shirma Rouse en Brownie Dutch brengen het kerstverhaal tot leven door klassieke en moderne kerstliederen af te wisselen met populaire liederen, passend bij hun ontmoetingen met cliënten van het Leger des Heils.

Onder leiding van Eric van Tijn begeleiden de Fluitsma en Van Tijn Band, de Amsterdam Staff Songsters, de Amsterdam Staff Band, het Soundwise Gospel Choir, het Soundwise Children Choir en het publiek de artiesten daarbij. Tussen de optredens door vertellen kinderen in hun eigen woorden samen met Bert het kerstverhaal. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten