Radio 538 deejay Coen Swijnenberg wint prijs met drone-filmpje

Radio 538 deejay Coen Swijnenberg heeft tijdens zijn vakantie met zijn drone een prachtig filmpje gemaakt in Sri Lanka. Deze beelden zijn in de prijzen gevallen bij de Drone Awards. De deejay kreeg de meeste stemmen in de categorie ‘luchtfotografie’.

Swijnenberg versloeg drie andere dronepiloten in de categorie Luchtfotografie door het meeste aantal stemmen in de wacht te slepen. De 538 deejay maakte de luchtopnames met een DJI Phantom 4 drone tijdens zijn vakantie in Sri Lanka in juli 2016.

Jury: “De opnames bewijzen dat je geen professionele drone nodig hebt om een Hollywood-waardige productie te maken. De video neemt je mee op reis door het Zuid-Aziatische land en laten het afwisselende landschap goed zien. Dankzij de strakke vlieglijnen en het samenspel van beeld en geluid is de video met recht verkozen tot Drone Video van het Jaar 2016.”  [Radiowereld.NL]