Search
Close this search box.

Radio 538 vervult in december wensen van luisteraars

Radio 538 wil in de laatste maand van het jaar 2016 de dromen van luisteraars laten uitkomen. Via de website van 538 kunnen luisteraars persoonlijke kleine en grote wensen insturen, maar ook voor anderen. De deejays van 538 stellen van 5 tot en met vrijdag 16 december alles in het werk om bijzondere wensen uit te laten komen.

Radio 538 vervult in december wensen van luisteraars Een dag de persoonlijke assistent zijn van een artiest, een fotoshoot voor de cover van een magazine, bubbelen in een bad champagne of met het voetbalteam meetrainen met een topclub.

In 2014 maakte 538 ook opvallende dromen waar. Zo mocht iemand in een bad vol bodylotion liggen, liep een luisteraar een dagje mee bij 538, sprong iemand uit een vliegtuig en mocht een luisteraar borden en glazen kapot slaan.

‘De Beste Wensen’ van 538 is iedere werkdag van maandag 5 tot en met vrijdag 16 december tussen 06.00 en 19.00 uur te horen op Radio 538. Wensen kunnen tot en met donderdag 15 december ingestuurd worden via de website van 538. [Radiowereld.NL]