Search
Close this search box.

Visprogramma van Klaas van der Eerden start in januari

Presentator Klaas van der Eerden is vanaf maandag 9 januari 2017 wekelijks te zien met een eigen visprogramma bij de NPO: Big Fish Klaas. Van der Eerden reist met telkens een andere vissende BN’er naar de mooiste visplekken ter wereld. In de eerste aflevering van Big Fish Klaas is te zien hoe hij met Jan Versteegh op zoek gaat naar de grootste snoeken in Zweden.

Met Douwe Bob reist Klaas naar IJsland; het land dat Douwe ‘douze points’ gaf tijdens het Eurovisie Songfestival. Het vliegvissen dat de mannen daar hebben gedaan is inmiddels de nieuwe hobby van Klaas. “Ik heb inmiddels zelfs vliegvisles gevolgd!”

De andere landen die Klaas, zelf een fanatieke sportvisser, bezoekt zijn Kaapverdië met Mr Polska, Costa Rica met Quintis Ristie en Canada met Roué Verveer. Met Jeroen van der Boom gaat Klaas achter de heilbot aan in Noorwegen.

Klaas van der Eerden was dit jaar al eerder bij de NPO te zien met het programma ‘Chef in je oor’. Als nieuw gezicht van de omroep is hij in de kerstvakantie ook te zien als nieuwe presentator van het NPO Zapp-programma CupCakeCup. ‘Big Fish Klaas’ is vanaf maandag 9 januari wekelijks te zien om 22.10 uur op NPO 3. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten