Vooravond van SBS 6 aangepast tijdens de kerstdagen

De vooravond van SBS6 ziet er van 19 tot en met 23 december iets anders uit. Elke werkdag tussen 18.30 en 19.30 uur vieren Irene & Rudolph kerst. Irene Moors blikt in de live-uitzending samen met de sterren terug op de meest bijzondere momenten van het afgelopen jaar.

Vooravond van SBS 6 aangepast tijdens de kerstdagen Ondertussen bereidt meesterkok en patissier Rudolph van Veen kerstgerechten, variërend van een origineel kindermenu tot een kerstontbijt.

In Irene & Rudolph vieren kerst schuiven gasten aan als: Dennis van der Geest, Mr. Frank Visser, Lucille Werner, Roy Donders en Kees Tol.

Verder biedt Fred van Leer hulp bij de laatste kledingstress, geeft Jeroen van der Boom een backstage rondleiding bij de kersttoppers in Ahoy, vertelt GlamourDanny alles over zijn ontmoeting met Koning Willem-Alexander het afgelopen jaar en komt Jorna langs met dé tips om de kersttafel te stylen.

Piet Paulusma vertelt of we een witte kerst krijgen dit jaar?

Hart van Nederland-presentatrice en tevens zangeres Marlayne Sahupala neemt het openingsnummer van het programma voor haar rekening, getiteld ‘Eén feest, kerstfeest’. Daarnaast verzorgen onder andere Frans Duijts, Sharon Doorson en O’G3NE kerstmuziek. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten