Eigen radiozender voor Donald Trump

Een privé vliegtuig, een eigen toren, je kunt het zo gek niet bedenken of Donald Trump heeft het al. Een ding ontbrak er echter voor de nieuwe president van de Verenigde Staten: een eigen radiozender. Daar is nu verandering in gekomen.

Eigen radiozender voor Donald Trump Inwoners van de stad Tampa, in de staat Florida, kunnen sinds enkele dagen afstemmen op 98.7 Donald FM (WBRN), een zender met uitsluitend muziek die geld gerelateerd is. Op de playlist staan artiesten als Eddie Money en Johnny Cash.

Maar ook platen als “Money” van Pink Floyd, “Rich Girl” van Gwen Stefani, “Take the Money and Run” van de Steve Miller Band en “Money Don’t Matter 2Night” van Prince komen voorbij op de zender. Muziek van Mexicaanse artiesten ontbreekt echter.

Donald FM is “Making Radio Great Again.” Op de website van de zender is het laatste nieuws over “The Donald” te vinden, alsmede de laatste beurskoersen.

Natuurlijk is Donald FM geen eigendom van Trump zelf. Het is een stunt van Beasley Media. Tot half december was 98.7 FM in Tampa het domein van shockjock Bubba The Love Sponge en zijn No Rules Radio. Maar tegenvallende luistercijfers en de controverse rondom de manipulatie van de luistercijfers door Bubba hebben Beasley doen besluiten de zender op te doeken.

Sindsdien wordt er gestunt op de frequentie, afwachtende op een nieuw format. Tot en met de kerst was er onder de noemer “Santa 98.7” non-stop kerstmuziek te horen. Nu is in de aanloop op de beëdiging van Trump als nieuwe president Donald FM te horen op de frequentie. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email