Niek over Radio Veronica: Minder gelul, meer muziek

Bij het nieuwe Radio Veronica gaat muziek nog meer de boventoon voeren. Ook in de ochtend, zo laat ochtenddeejay Niek van der Bruggen weten in een interview met ANP/BuzzE. “We gaan veel muziek draaien. Geen oeverloos gelul of geneuzel met een sidekick, dat wordt al zo veel gedaan.”

Niek over Radio Veronica: Minder gelul, meer muziek Radio Veronica startte maandag met een nieuwe programmering met nieuwe namen. Naast Van der Bruggen zijn Jeroen Nieuwenhuize, Tim Klijn en Dennis Ruyer het station komen versterken. Daarnaast is ook het pop-rockformat aangescherpt.

Van der Bruggen debuteerde met zijn ochtendshow op de zender. De deejay vindt het leuk en een uitdaging om aan een nieuwe radiozender te bouwen: “Het wordt heel dynamisch.” En daarom kan er de komende maanden nog genoeg veranderen aan de invulling. Het uitgangspunt blijft echter “veel muziek draaien,” aldus Van der Bruggen.

Items in zijn show zullen voornamelijk mannen gerelateerd zijn zoals darts, voetbal en Formule1. [Radiowereld.NL]

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email