Incentro wint de eerste Loden Radioleeuw (Filmpje)

Radar geeft elk jaar de Loden Leeuw aan het meest irritante televisiespotje. Vanaf dit jaar geeft Radar ook een Loden Leeuw aan het bedrijf dat het irritantste spotje op de radio liet horen. Daarvoor waren Pearle, Kruidvat, Incentro, Fiat en Vodafone genomineerd. Incentro wint de ‘Loden Radioleeuw’ van 2016

Incentro wint de eerste Loden Radioleeuw (Filmpje) Met 31,7% van de stemmen hebben kijkers en bezoekers van de Radar website Incentro verkozen tot meest irritante radioreclame van 2016.

Radar Radio ging ook langs bij Incentro om de prijs uit te reiken. Directeur Paul Baan nam het sportief op en plaatst de Loden Radioleeuw in de prijzenkast.

Op de vraag of iemand zijn of haar kind ‘Incentro’ heeft genoemd (dat werd opgeroepen in de reclame) reageert Baan met ‘nee’.

Pearle staat op de tweede plek met 20,4% van alle stemmen. De top drie wordt afgesloten door Kruidvat met 18,7%. Vodafone staat met 15,6% op de vierde plek, Fiat sluit de lijst met 14,5%. In totaal brachten 2165 mensen hun stem uit via de website van Radar.

In december 2016 ging de Loden Leeuw voor meest irritante tv-reclame naar het spotje ‘De ouderen van tegenwoordig’ van telecomprovider Tele2. Zanger en presentator Jan Smit won de tv-prijs voor ‘meest irritante BN’er’ in het spotje voor Pearl.

Gerelateerde berichten