Jamai Loman presenteert My First Holiday

Voor tv-zenders wordt het steeds moeilijker om de kijkers gekluisterd aan de buis te houden. Daarom komen ze elke keer met nieuwe formats. RTL heeft deze keer een variant gevonden op vakantie-programma’s. Hierin gaat presentator Jamai Loman met thuisblijvers opreis in ‘My First Holiday’.

In het nieuwe RTL 5-programma ‘My First Holiday’ gaan verschillende setjes voor het eerst in hun leven naar het buitenland.

Door uiteenlopende redenen is het ze nog nooit gelukt de grens van Nederland over te gaan en zo hun horizon te verbreden. Jamai Loman overvalt de nietsvermoedende koppels thuis en stuurt ze op vakantie.

Het vinden van de juiste gate op een hectisch vliegveld, de eerste vlucht en het bestellen van een kop koffie als je de taal niet spreekt levert de meest grappige beelden op. Vanaf dinsdag 3 januari zijn de life changing-momenten van deze mensen te zien bij RTL 5 tussen 21.30 uur en 22.30 uur. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email