Nieuwe middagshow met Bouwman en Klaver op Qmusic

[Update] Stephan Bouwman presenteert vanaf maandag (9 januari) de nieuwe middagshow van Qmusic, die iedere werkdag te horen is tussen 16.00 en 19.00 uur. Dit gaat hij samen doen met zijn co-host Kimberley Klaver.

Stephan Bouwman was de afgelopen tijd op Qmusic te horen in het weekend tussen 21.00 en 00.00 uur. Nog geen twee jaar na het winnen van Q-college, maakt hij de overstap naar de middag. In 2015 won Stephan Q-college, het opleidingsinstituut van Qmusic voor nieuw talent.

Op dit moment maakt de radiomaker op RTL4 ook indruk met zijn zangkunsten in The Voice of Holland. Vrijdagavond strijdt hij nog één keer in de talentenjacht voor een plekje in de liveshows.

Stephan Bouwman: “Het is te gek om een show te mogen maken waarin de twee mooiste elementen van radio centraal staan: muziek en luisteraars. Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met hen een mooi avontuur tegemoet te gaan.”

Bouwman neemt in de middag het stokje over van Niek van der Bruggen, die overgestapt is naar Radio Veronica om de ochtendshow te presenteren. [Radiowereld.NL]

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email