Zoek
Sluit dit zoekvak.

Qmusic-deejay Stephan Bouwman uitgeschakeld in The Voice

Qmusic-deejay Stephan Bouwman is uitgeschakeld in The Voice of Holland. Afgelopen vrijdagavond deed hij mee aan The Knockouts. Zijn vertolking van “Stiches’ van Shawn Mendes was echter niet goed genoeg. Enkele weken geleden wist Bouwman nog overtuigend “The Battle” te winnen.

“Ieder nadeel heb z’n voordeel,” sprak voetbalfenomeen Johan Cruijff ooit. En dat gaat helemaal op voor Bouwman. Door de uitschakeling in The Voice heeft hij nu alle tijd voor zijn nieuwe uitdaging.

Vanaf maandag presenteert Bouman samen met actrice/presentatrice Kimberley Klaver de dagelijkse middagshow op Qmusic. De deejay neemt in de middag het stokje over van Niek van der Bruggen, die overgestapt is naar Radio Veronica om de ochtendshow te presenteren. [Radiowereld.NL]