Zoek
Sluit dit zoekvak.

100% NL organiseert deze zomer vijf stadionconcerten

Het landelijke radiostation 100% NL komt dit jaar met een eigen stadiontour. Onder de naam ‘100% NL Speelt Live’ organiseert de radiozender deze zomer vijf stadionconcerten in vier steden. De concerten, die plaats zullen vinden in voetbalstadions

100% NL organiseert deze zomer vijf stadionconcertenLine-up
Aan de stadiontour doen 20 artiesten mee, maar 11 zijn er bij één concert.

De line-up bestaat uit onder anderen Nielson, Gerard Joling, Ruth Jacott, Ali-B, Glennis Grace, Jeroen van de Boom, VanVelzen, Kenny B, Edsilia Rombley, Frans Duijts, Diggy Dex, Wolter Kroes, Erik Mesie en Henk Temming. Ook enkele 100% NL-deejays zijn aanwezig.

De ‘100% NL Speelt Live Stadiontour‘ wordt afgetrapt in Stadion de Vliert in Den Bosch op zaterdag 10 juni. Daarna op 17 juni in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen en op 24 juni in het Parkstad Limburg Stadion van RODA JC in Kerkrade. De tournee wordt afgesloten met twee concerten in het Kyocera Stadion van ADO Den Haag, op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli. [Radiowereld.NL]