Yolanthe presenteert voor het eerst bij RTL 4

Yolanthe Sneijder Cabau brengt in het nieuwe programma ‘Reunited’ bij RTL mensen samen die elkaar jaren niet hebben gezien. ‘Reunited’ is te zien vanaf woensdag (1 maart) om 20.30 uur bij RTL 4.

In ‘Reunited’ worden ze gescheiden door de wet, door een oorlog, door adoptie, door immigratieregels, door tralies of door ziekte. Omstandigheden waar ze geen invloed op hebben en die niet op te lossen zijn door simpelweg een ticket te boeken.

Buitenland
Elke aflevering bezoekt Yolanthe samen met drie hoofdpersonen het land waar hun geliefden zich bevinden. Voor de zes afleveringen is ze afgereisd naar de Antillen, Zuid-Afrika, Thailand, Haïti, Dominicaanse republiek én Colombia.

Yolanthe: ’Voor mij is dit programma alles ineen: ik mag mensen helpen én ik doe het werk wat ik leuk vind. Het is een eer om dit programma op mijn leeftijd te mogen dragen en ben heel trots op het resultaat.’

Gerelateerde berichten