Veranderingen in het weekend op Radio Veronica

Het weekend op Radio Veronica ziet er voortaan iets anders uit. Martijn Muijs verhuist van de middag naar de ochtend, terwijl Lindo Duvall het weekend komt versterken en de middaguren van Muijs overneemt.

Afgelopen zaterdag werd al bekend dat Silvan Stoet Radio Veronica gaat verlaten. Hij presenteerde afgelopen zondag zijn laatste programma en verhuist naar het weekend op zusterstation Radio 10.

Martijn Muijs neemt de ochtenduren van Stoet tussen 8 en 12 uur over. Op zaterdag en zondag tussen 16 en 20 uur is voortaan Lindo Duvall te horen. Hij keert na ruim twee jaar officieel terug op de zender. De afgelopen weken was Duvall al op invalbasis te horen op Veronica. Daarnaast was hij elk weekend op Radio 10 te horen.

Niet alleen in het weekend zijn er veranderingen, maar op werkdagen. Vroege vogels zal het al opgevallen zijn dat Niek van der Bruggen sinds enige weken een uur eerder begint. De Veronica ochtendshow begint nu namelijk al om 5 uur. [Radiowereld.NL]