Zoek
Sluit dit zoekvak.

100ste Giro d’Italia dagelijks bij de NOS

De NOS zendt vanaf aanstaande vrijdag 5 mei het Giro Journaal uit. Al het nieuws van de 100e Ronde van Italië, in één dagelijks programma. Samenvattingen van de etappe, analyses, reportages en interviews met de hoofdrolspelers.

Het programma wordt tot en met 28 mei afwisselend gepresenteerd door Dione de Graaff, Herman van der Zandt en Gert van ’t Hof. Het Giro Journaal is doordeweeks om 19.25 uur te zien op NPO3; in het weekeinde in de gebruikelijke NOS Studio Sport-uitzendingen op NPO1.

Mollema, Kruiswijk en natuurlijk Tom Dumoulin dus dagelijks bij de NOS op televisie, maar uiteraard is de Giro er ook op de radio. Op Radio 1 verzorgt Gio Lippens live flitsen van La Corsa Rosa. [Radiowereld.NL]

Foto: Radio.NL

Gerelateerde berichten