Armin van Buuren viert 20-jarig jubileum bij RTL

Armin van Buuren zit 20 jaar in het vak. Op 12 en 13 mei geeft hij een jubileumshow voor zijn fans: ‘The Best Of Armin Only’. Dit is de allergrootse Armin van Buuren show ooit en hij is de eerste dj die met een soloshow in de Amsterdam ArenA staat. RTL biedt de kijker de mogelijkheid om beide shows (semi)live vanaf de bank te volgen.

Op 12 mei zal Concentrate-host Kaj Gorgels live backstage verslag doen op het YouTube-kanaal van Concentrate. Op 13 mei is Johnny de Mol in de ArenA aanwezig om in het RTL 4-programma ‘Armin Only: Live vanuit de ArenA’ een kijkje achter de schermen te geven.

Tot slot brengt RTL 4 in de week voorafgaand aan de liveshow iedere dag een documentaire uit de reeks ‘Armin Van Buuren Is Mr. Perfect’.
Foto: RTL

 

‘Armin Only: Live vanuit de ArenA’
Armin haalt voor The Best Of Armin Only alles uit de kast. Naast onder meer Kensington, Mr. Probz, Laura Jansen en zijn broer Eller van Buuren is de line up uitgebreid met optredens van Gavin DeGraw, Angel Taylor, Betsie Larkin, Cees Trappenburg, Eric Vloeimans en Olaf Blackwood. Zowel Kaj Gorgels als Johnny de Mol nemen de RTL-kijker mee voor een kijkje achter de schermen, spreken bekende fans en special guests en doen live verslag van de dj-show.

Armin Van Buuren Is Mr. Perfect’
In ‘Armin Van Buuren Is Mr. Perfect’ wordt een inkijk in het leven van Armin van Buuren gegeven. Afgelopen december is hij 40 geworden en daarnaast zit hij 20 jaar in het vak. Hoe is zijn carrière begonnen en wat heeft hij moeten opgeven om te komen waar hij nu is? Hoe gaat hij om met de druk en verwachtingen nu hij al vijf keer tot de nummer één dj ter wereld verkozen is? Waar haalt hij tegenwoordig de kick uit? En wat staat er nog op zijn bucketlist? Armin wordt gevolgd in zijn voorbereidingen naar zijn grootste solo dj-show ooit en dierbaren zoals zijn vrouw Erika en zijn ouders komen aan het woord.

‘Armin Van Buuren Is Mr. Perfect’ is te zien van maandag 8 mei tot en met vrijdag 12 met om 00.10 uur bij RTL 4. ‘Armin Only: Live vanuit de ArenA’ is te zien op zaterdag 13 mei 2017 om 21.30 uur bij RTL 4. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten