Chris Zegers en Eva Koreman maken radio op tv in Radio Gaga

[Update] 3FM-deejay Eva Koreman en presentator Chris Zegers reizen vanaf dinsdagavond (23 mei) door Nederland voor een nieuw tv-programma. In ‘Radio Gaga’ maakt het duo ‘hyperlokale radio’ op tv. Hiervoor trekken ze met hun mobiele radiostudio naar bijzondere woonplekken in Nederland om er twee dagen lokale radio te maken.

In het nieuwe BNN-programma ‘Radio Gaga’ trekken ze in hun omgebouwde caravan iedere aflevering naar een andere locatie: een forensische verslavingskliniek, een revalidatiecentrum of een wooncomplex waar zowel vluchtelingen als studenten wonen.

Met de vraag “wat is je verhaal en welk nummer hoort daarbij?”, ontlokken ze bij de bewoners persoonlijke vrolijke of ontroerende verhalen. Radio Gaga is vanaf 23 mei iedere dinsdag om 21:00 uur te zien bij BNN op NPO 3.

Foto: Annemieke van der Togt
Chris: ‘Met een oude caravan op pad, sfeervol omgebouwd tot een klein radiostation, op zoek naar verhalen die verteld moeten worden.

Een indrukwekkend avontuur is het geworden, met bijzondere mensen die hun mooie levensverhalen delen. Moed en durf, een slik en een grote lach. En nog veel meer. Op één vierkante meter. Wat een feest om dit samen met Eva te maken!’ [Radiowereld.NL]