Zoek
Sluit dit zoekvak.

DJ Jean krijgt programma op zaterdagnacht bij Fresh FM

DJ Jean verhuisde in 2015 van Radio Veronica naar de regionale dancezender Fresh FM in de Randstad. Toen was hij elke zaterdagavond te horen tussen 18 en 20 uur met “DJ Jean @ Work”. Na een tijdje afwezigheid komt hij nu weer terug op Fresh FM. Vanaf 10 juni hoor je hem elke zaterdagnacht van 02.00 tot 04.00 uur.

DJ Jean, een pseudoniem van Jan Engelaar, staat al bijna 25 jaar aan de top van de DJ-scene. Jan Engelaar begon eigenlijk als scratch & mix-dj (als DJ Fresh Force), maar belande in 1992 achter de draaitafels in de legendarische iT in Amsterdam. Vanaf dat moment bouwde Jean aan zijn carrière, mixte vele compilatie cd’s, draaide over de hele wereld en maakte natuurlijk een wereldhit met ‘The Launch’.

In het verleden was Jean te horen op Radio 538, Slam FM, Radio Veronica en Radio Decibel. Nu gaat de DJ wederom aan de slag bij Fresh FM.

House Top 1000
Op vrijdag 2 juni start om 10:00 uur de ‘House Top 1000’. De lijst is te horen tot en met maandagavond 5 juni op Fresh FM. [Radiowereld.NL]