Jensen terug naar de sterren in Jensen USA bij RTL5

Robert Jensen is vanaf 18 mei weer even terug bij RTL 5. Voor de tv-zender gaat hij een nieuw tv-programma presenteren vanuit de States. Met een camera reist hij in ‘Jensen USA’ langs diverse bekende Amerikanen.

Jensen bezoekt in de zesdelige serie elke donderdag vanaf 21.30 uur mensen met een turbulent leven, laat aan de hand van reportages met Amerikanen de gekte in Amerika zien en ontmoet hij Nederlanders die daar wonen.

Jensen: “Mijn liefde en fascinatie voor Amerika is ongekend. Hier haal ik al mijn hele leven mijn inspiratie vandaan. In ‘Jensen USA’ kan ik Amerika op mijn manier laten zien. Het onbegrensde, unieke en grappige van het land. ’Jensen’ maakten we in een grote studiosetting met een paar honderd man publiek. De spanning die je daar voelt is uniek. Maar nu is het intiemer.”

Donald Trump
In iedere aflevering is er een rol voor de zittende president. Zijn gedrag en beleid worden wekelijks op de hak genomen door de veelgeprezen Trump-imitator John Di Domenico. In de eerste aflevering worden de eerste 100 dagen doorgenomen.

In de eerste aflevering heeft Jensen verder een ontmoeting met Charlie Sheen die over zijn leven met drank en drugs vertelt. Daarnaast neemt Jensen de proef op de som in het gevaarlijkste restaurant ter wereld, ‘The Heart Attack Grill’ in Las Vegas. Twee mensen die daar aten zijn inmiddels overleden. Jensen waagt zicht hoogst persoonlijk aan de ‘Octuple Bypass Burger’.

Ook gaat hij op bezoek bij Vanilla Ice, de man die 165 miljoen platen van ‘Ice Ice Baby’ verkocht. Hij wil ook meer kijkers trekken door met Ron Jeremy, de grootste mannelijke pornoster aller tijden, in gesprek te gaan. [Radiowereld.NL]