NPO-programma’s genomineerd BANFF Rockie Award

De NPO-programma’s De Zaak Menten, Otto, Het geheim van de meester en Floortje Terug naar Syrië zijn genomineerd voor een Canadese BANFF Rockie Award. De Rockie Awards worden jaarlijks uitgereikt tijdens het BANFF World Media Festival in Banff, in de Canadese Rocky Mountains.

Dit festival staat bekend als ‘de Olympische Spelen van de televisie’. Honderden televisie en digitale formats strijden om een Rockie Award die in verschillende categorieën wordt uitgereikt. Het BANFF Word Media Festival wordt van 11 tot 14 juni gehouden.

Hieronder het overzicht van de nominaties:
– Animatie – (Otto) – NTR / Jan, Joris & Marieke

Drama series – De Zaak Menten – Omroep MAX/NL Film, regie Tim Oliehoek

Arts & Variety – Het geheim van de meester AVROTROS/ Posvideo TV

Social & Investigative – Floortje Terug naar Syrië – BNN-VARA