Ruben van der Meer zoekt antwoorden op idiote vragen op NPO 3

Ruben van der Meer is maandag terug in ‘Ruben en de idioten’. In het tweede seizoen wordt Ruben in zijn zoektocht naar antwoorden bijgestaan door twee nieuwe idiote assistenten: acteur Ferry Doedens en actrice Imanuelle Grives.

Samen met presentator Klaas van der Eerden en acteur Fabian Jansen zijn zij vanaf maandag 15 mei wekelijks om 20.30 uur in de meest vreemde situaties te zien bij AvroTros op NPO 3.

In het brein van Ruben van der Meer spelen zich idiote levensvragen af, aan zijn assistenten de niet altijd schone taak om deze beantwoord te krijgen in het NPO 3-programma ‘Ruben en de idioten’.

Foto:AvroTros
Eerste aflevering
De eerste aflevering gaat meteen van start door de vraag: “Kun je een gat in de lucht springen?” Volgens Ruben wel en daarom is te zien hoe idioten Klaas en Fabian door een rookcirkel van een vliegtuig moeten springen. Dit gebeurt vanuit een luchtballon en op twee kilometer hoogte.

Andere onderwerpen dit seizoen zijn onder andere: kun je blind sporten uitoefenen zoals boksen, tennissen en golfen? En is inparkeren met een pantserwagen makkelijker of moeilijker dan met je eigen vertrouwde bak? Ook treden de idioten in de voetsporen van Hugo de Groot en proberen ze te ontsnappen uit Slot Loevesteijn. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten