Bezoek koningspaar live te volgen via Omroep Flevoland

Het streekbezoek dat koning Willem-Alexander en koningin Máxima donderdag (29 juni) aan Flevoland brengen, is ook live te volgen via Omroep Flevoland. Het koningspaar bezoekt die dag Urk, Noordoostpolder en Dronten.

Het bezoek begint ’s morgens om 9.30 uur in de haven van Urk en daarna naar het Maritiem Onderwijscentrum. Van daaruit gaat het naar Windpark Noordoostpolder en aansluitend volgt een bezoek aan het dorp Nagele.

’s Middags vertoeft het koningspaar in Dronten, waar een bezoek staat gepland aan de Staay Food Group, een groenteverwerkingsfabriek met innovatieve slateelt. De dag wordt afgesloten in het centrum met een bezoek aan multifunctioneel centrum De Meerpaal.

Het bezoek is de hele dag live te volgen via de (visual) radio. En vanaf 17.00 uur is er in het tv-programma ‘Dit is Flevoland’ een samenvatting van de dag te zien. [Radiowereld.NL]