Slam start dinsdagmiddag marathonuitzending van 30 uur

Bij Igmar is hét radioprogramma met de meeste volgers op YouTube. Om dat te vieren maken Igmar Felicia en co-host Joep Schrijvers vanaf dinsdagmiddag 16:00 uur net zoveel seconden radio op Slam als dat ze YouTube-abonnees hebben.

Op dit moment staat de teller op 110.116 abonnees en dus zouden Igmar en Joep op dit moment een uitzending van 110.116 seconden moeten maken.

Omgerekend is dat meer dan 30 uur. Bij Igmar wordt daarom voor deze ludieke actie omgedoopt tot Bij Igmarathon.

Tijdens deze marathonuitzending op Slam komen bevriende BN’ers langs om delen mee te presenteren of om op te treden. Onder andere Nicky Romero, Sunnery James, Gwen van Poorten, Kraantje Pappie, Lucas & Steve, Giel Beelen, Lange Frans en StukTV zijn te gast tijdens de Bij Igmarathon. [Radiowereld.NL]