‘Bij Igmar’ maakt marathonuitzending van 30 uur op Slam

‘Bij Igmar’ is volgens Slam het radioprogramma met de meeste volgers op YouTube. Daarom maken deejay Igmar Felicia en co-host Joep Schrijvers vanaf dinsdagmiddag 27 juni net zoveel seconden radio op Slam als dat ze YouTube-abonnees hebben.

Op dit moment staat de teller op 108.458 abonnees en dus zouden Igmar en Joep op dit moment een uitzending van 108.458 seconden moeten maken. Omgerekend is dat meer dan 30 uur.

Bij Igmarathon
Bij Igmar wordt voor deze ludieke actie omgedoopt tot ‘Bij Igmarathon’. Tijdens deze marathonuitzending op Slam komen een aantal BN’ers langs om delen mee te presenteren of om op te treden. Daarnaast komen ook de spraakmakende hoogtepunten van het YouTube-kanaal voorbij. Van het NK Orgasme Faken tot de succesvolle remake van Flappie door Kraantje Pappie.

Igmar Felicia, presentator Bij Igmar: “We zijn super blij met alle volgers en liefde van luisteraars, dus het wordt tijd dat we dat groots gaan vieren met deze gezellige uitputtingsslag.” [Radiowereld.NL]
Foto: Slam