Column Patrick Kicken: Slogans

Moest je ook stiekem een beetje lachen, toen je de nieuwe slogan van 3FM las of hoorde? Music starts here. Ik weet niet hoe, wie of wat het bedacht heeft, maar het lijkt op een eerste ingeving tijdens een verder heel gezellige brainstormsessie in een veel te dure lunchroom in Hilversum.

Column Patrick Kicken: Slogans We weten in radioland allemaal dat ze bij 3FM al jaren voorop lopen met het draaien van bepaalde ‘hits’. Dat er ook een hoop flops tussen zitten, daar kijken we verder niet naar. Nieuwe muziek begint hier.

Dit komt mede door de enorme invloed van platenmaatschappijen op de playlist van 3FM.

Hoeveel snoepreisjes en gratis etentjes, merchandise en aandacht ik niet kreeg toen ik in de muziekredactie van 3FM zat. Daarover een andere keer meer. Misschien eens een onderzoekje van het mediaprogramma Argos waard.

Lees hier de hele column