Giel ‘de graaier’ Beelen donderdag in Celebrity Stand Up

3FM-deejay Giel Beelen is donderdag te zien in de eerste aflevering van Celebrity Stand Up op Comedy Central. De voormalige ochtenddeejay van de popzender maakt hierin grappen over onder meer zijn salaris en zijn status als “asomobilist.”

In Celebrity Stand-Up laten in totaal 14 BN-ers zich van hun grappigste kant zien. Natuurlijk ontbreekt ook een flinke dosis zelfspot niet. In het geval van Beelen staan er in elk geval twee onderwerpen op de agenda: zijn hoge salaris en zijn rijkunsten, zo onthulde De Telegraaf onlangs.

“Ik was ooit het populaire mannetje van de radio, tegenwoordig sta ik meer bekend als Giel de Graaier,” kopt Beelen in. Al voegt de deejay eraan toe dan zijn salaris na het afstaan van de ochtendshow flink daalt: “het enige wat momenteel nog sneller daalt dan mijn salaris, zijn de luistercijfers van 3FM.”

Over zijn rijgedag grapt Beelen: “Als mensen me vanwege onder invloed rijden een eikel vinden, dan is dat volkomen terecht. Zoiets doe je niet, maar ik deed het zelfs twee keer.”

Naast Beelen is ook Laura Ponticorvo te zien in de eerste aflevering van het tweede seizoen. Deze is om 22 uur te zien op Comedy Central.

In de volgende afleveringen zijn Ruud Feltkamp, Jessie Jazz Vuijk, Tatum Dagelet, Patrick Martens, Evi Hanssen, Kaj Gorgels, boerin Bertie, Olcay Gulsen, Brace, Royston Drenthe, Gene Thomas en Manuel Venderbos te zien. [Radiowereld.NL]