Radioprogramma Opium voor drie dagen live vanaf Oerol

Tijdens cultureel festival Oerol verruilt het klassieke radioprogramma ‘Opium’ thuishaven VondelCS voor het eiland Terschelling. Drie dagen lang dompelt presentatrice Andrea van Pol zich onder in het festivalleven.

’s Avonds bespreekt ze in de uitzending haar avonturen met de makers en musici van de voorstellingen.

En er is natuurlijk veel live muziek op 13, 14 en 15 juni van 22:30 tot 00:00 in café De Rustende Jager (Formerum). De uitzending van Radio 4 is ook gratis bij te wonen op het tiendaagse muziek- en theaterevenement op Terschelling.

Opium is ook te zien op tv. Cornald Maas ontvangt tijdens deze dagen verschillende gasten op Terschelling die een Oerol-voorstelling bezochten en vertellen over die ervaring. De hiphop-broers Dos Hermanos brengen dagelijks een ode aan Oerol. Maandag 12 juni is Matthijs van Nieuwkerk te gast om 19.15 op NPO 2. Andere gasten zijn illusionist Victor Mids, zanger Jan Smit, politiewoordvoerder Ellie Lust en Studio Sport-presentatrice Dione de Graaff. [Radiowereld.NL]