Tennistoernooi Ricoh Open in Rosmalen live bij NOS

De NOS besteedt vanaf maandag 12 juni dagelijks aandacht aan het Ricoh Open in Rosmalen. Met in het weekend van 17 en 18 juni rechtstreekse uitzendingen van de halve finales en de finales bij de mannen en de vrouwen. In de aanloop naar het tennistoernooi zijn er dagelijks samenvattingen van de belangrijkste partijen van het grastennistoernooi.

Voor Nederland zijn Robin Haase en Tallon Griekspoor (wildcard) rechtstreeks geplaatst voor het hoofdtoernooi. Kiki Bertens en Richel Hoogenkamp zijn bij de vrouwen de Nederlandse troeven.

Bij de heren zijn toppers te bewonderen als Marin Cilic, Richard Gasquet en titelverdediger Nicolas Mahut. In het vrouwentoernooi komen behalve titelverdedigster Coco Vandeweghe Agnieszka Radwanska en Kristina Mladenovic op de baan.

NOS Sport Ricoh Open is zaterdag 17 juni te zien van 14.35 tot 17.50 uur en zondag 18 juni van 13.46 tot 17.45 uur. [Radiowereld.NL]