TT Assen live bij de NOS op radio en tv

Motorliefhebbers die zondag 25 juni niet zelf op de tribune zitten van het TT-circuit in Assen, komen volledig aan hun trekken op NPO 1. De zondagse uitzending van NOS Studio Sport komt grotendeels vanuit Assen, met een rechtstreeks verslag van de Moto3, de MotoGP en de Moto2. Ook Radio 1 zal hier veel aandacht aan besteden.

TT Assen live bij de NOS op radio en tv Het toetje komt ’s avonds voor rekening van ‘Andere Tijden Sport’, met een uitzending (22.20 uur, NPO 1) over het legendarische zijspanduo Egbert Streuer en Bernard Schnieders.

Presentator Sjoerd van Ramshorst en analyticus (en oud-coureur) Jurgen van den Goorbergh ontvangen op het TT-circuit gasten uit de motorsport, onder wie de legendarische motorcoureur Wil Hartog, die de TT Assen op 25 juni precies 40 jaar eerder op zijn naam schreef. Centraal staat het live verslag van de races, met commentaar van Hans van Loozenoord.

De Moto3 bijt om 11.00 uur het spits af, om 13.00 uur gevolgd door de MotoGP en om 14.30 uur is het de beurt aan de Moto2.

Een uitgebreide samenvatting van de TT Assen is te zien in de avonduitzending van NOS Studio Sport (vanaf 19.00 uur).

Radio 1
Ook NPO Radio 1 biedt ruim baan aan de TT: Sebastiaan Timmerman en Ragnar Niemeijer doen live verslag in ‘NOS Langs de Lijn’ van 14.00 tot 19.00 uur. [Radiowereld.NL]