Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Nieuw seizoen van Ranking the Stars met Paul de Leeuw

De zomermaanden komen er weer aan, dus maakt Paul de Leeuw zich op voor een nieuw seizoen van Ranking the Stars. Iedere week geven de tien BN’ers uit het panel zich weer een stukje bloot. Wie beschikt over een gezonde dosis humor? En wie kan er scherp uit de hoek komen?

Nieuw seizoen van Ranking the Stars met Paul de Leeuw Dit seizoen zijn Ryanne van Dorst, Thomas Cammaert, Imanuelle Grives en Remy Bonjasky de nieuwe gezichten in het panel.

Verder zijn onder anderen Fred van Leer en de vaste panelleden Richard Groenendijk en Patty Brard weer te zien. Ranking the Stars, waarin Qmusic deejay Mattie Valk vorig jaar nog meedeed, is vanaf 18 juni zes zondagen te zien om 22.00 uur bij BNN op NPO 3.

In het wekelijks wisselende panel ontvangt Paul de Leeuw in de eerste aflevering: Richard Groenendijk, Patty Brard, Ryanne van Dorst, Imanuelle Grives, Thomas Cammaert, Karin Bloemen, Fred van Leer, Soundos El Ahmadi, Sylvia Geersen en Remy Bonjasky.

Ranking the Stars
De BN’ers delen hun visie op vragen die confronterend voor zichzelf en de overige deelnemers zijn. In een lijstje van plek 1 tot en met plek 10 worden zij door elkaar en honderd man publiek gerangschikt. De BN’er die deze uitkomst het best weet in te schatten, wint het spel. Door een draai van Paul de Leeuw aan het nieuwe Rad wint hij of zij kaarten voor een fantastisch of verschrikkelijk concert. [Radiowereld.NL]

Foto: BNN