Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Elvis-dag bij regionale omroep uit Brabant

Ook Omroep Brabant staat woensdag (16 augustus) in het teken van de King of Rock & Roll. Het is vandaag precies 40 jaar geleden dat Elvis Presley overleed. Omroep Brabant besteedt hier extra veel aandacht aan.

Elvis-dag bij regionale omroep uit Brabant De gehele dag hoort de luisteraar veel muziek van Elvis Presley. In de tv- en radioprogramma’s ‘Brabants Bont‘, ‘Muziek & Zo‘ en ‘Afslag Zuid‘ wordt het spel ‘de Elvis haperhit’ gespeeld.

Je maakt als deelnemer kans op de unieke Elvis-cd ‘The Wonder Of You’ van Elvis met het Royal Philharmonic Orchestra en het boek Elvis, ‘Een Eenzaam Leven’ van Ray Connolly.

Elvis Presley overleed op 16 augustus 1977 op 42-jarige leeftijd op zijn landgoed Graceland in Memphis, Tennessee. Zijn manager Colonel Tom Parker was de uit Breda afkomstige Dries van Kuijk. Deze man zorgde in 1956 voor de grote doorbraak van Elvis. Hij bezorgde Elvis miljoenencontracten in Las Vegas en in Hollywood. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten