Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rob van Someren verbreekt zijn luistercijferrecord op Radio 10

Het Radio 10-programma ‘Somertijd’ is nog nooit zo goed beluisterd als in de meetperiode juni-juli’17. Het marktaandeel in de doelgroep 10+ is gestegen naar 7,7%, waarmee de middagshow van Rob van Someren een absoluut record behaalt. Het radioprogramma evenaarde in de meetperiode mei-juni’17 nog het vorige record van 7,6%.

Rob van Someren verbreekt zijn luistercijferrecord op Radio 10 Dit blijkt uit de door NLO/GfK gepubliceerde luistercijfers op Radio.NL. Somertijd is elke werkdag in de avondspits tussen 16.00 uur en 19.00 uur te horen op Radio 10.

Op weg naar huis brengt Rob van Someren iedere middag veel muziek, leuke moppen en limericks.

Roland Snoeijer, radio directeur Radio 10: “Rob van Someren maakt sinds januari 2015 het middagprogramma bij Radio 10 en steeds meer luisteraars hebben hem en zijn programma de afgelopen tijd ontdekt. In de veertien jaar dat hij zijn programma maakt, is het marktaandeel nog nooit zo hoog geweest. We zijn ongelooflijk trots op Rob en het hele team van Somertijd, die luisteraars elke dag laten lachen in de avondspits.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten