Search
Close this search box.

Bevestigd: Giel Beelen gaat naar Radio Veronica

Niek van der Bruggen moet plaats maken voor een nieuwe deejay. Vanaf maandag 9 oktober geeft Radio Veronica de uren af aan Giel Beelen. Dan gaat ook de nieuwe programmering in. Die wordt later bekendgemaakt.

Bevestigd: Giel Beelen gaat naar Radio Veronica Zijn radioprogramma ‘De Veronica Ochtendshow met Giel’ is dan iedere werkdag te horen tussen 06:00 en 09:00 uur.

Giel Beelen: ‘Een plek krijgen op een van de meest historische radiomerken die er bestaat, daar kun je als radiomaker alleen maar van dromen.

Dus ja, ik ga weer radio maken in de ochtend, begin de dag met een lach, met de Giel Mobiel jaag ik bekend Nederland weer de stuipen op het lijf en zo zullen er nog vele oude vertrouwde maar ook nieuwe programma-items in mijn gloednieuwe show op Radio Veronica te horen zijn. Mijn programma draait om muziek en ik kan in de live-studio van Radio Veronica weer veel nieuwe bands ontvangen.’

Dave Minneboo, radiodirecteur Talpa Radio: ‘Giel is een radiomaker pur sang met een enorme liefde voor muziek, we zijn echt ontzettend blij dat hij deze stap heeft gemaakt.

In ‘De Veronica Ochtendshow met Giel’ hoor je pop- en rockmuziek, de classics en muziek van de allernieuwste bands. Giel en Radio Veronica zijn wat ons betreft een match made in heaven.’ [Radiowereld.NL]