Search
Close this search box.

538 Toont stand jackpot Win Met De Zin langs snelwegen

Radio 538 toont sinds maandag de actuele stand van de jackpot van “Win Met De Zin” op grote digitale reclameborden langs de snelwegen. Wie bijvoorbeeld van Eindhoven naar Amsterdam over de A2 rijdt, krijgt de stand op maar liefst vier plaatsen te zien.

Op masten van Interbest en OOHA Media bij onder meer Eindhoven, Zaltbommel en Vianen zijn uitingen te zien met Edwin Evers, Frank Dane en Coen en Sander waarop te zien is hoeveel luisteraars kunnen winnen met het spel Win Met De Zin.

Het is inmiddels al de vijfde editie van Win met de zin op Radio 538. Dit jaar is de jackpot er al meerdere keren uitgegaan, maar telkens is 538 gestart met een nieuwe opgave. Het spel loopt nog tot vrijdag 29 september.

Het concept is van Win Met De Zin simpel. Vier stemmen zeggen de zin “Eén station, alle hits, Radio 538”. Wie de vier stemmen goed weet te raden wint de jackpot. Het spel wordt elke werkdag tussen 7 en 19 uur ieder uur gespeeld op Radio 538. [Radiowereld.NL]